Produse pentru glucamină pură (3)

Permeat de zer

Permeat de zer

Permeatul este produs din lapte proaspăt pasteurizat degresat, obținut în urma ultrafiltrării laptelui pentru extragerea proteinelor și grăsimilor. Produsul este apoi uscat folosind tehnici avansate de uscare prin pulverizare. Produsul este uneori denumit „zer degresat”, atunci când este obținut din zer. Datorită faptului că permeatul de zer este bogat în lactoză, dar are un conținut scăzut de proteine, poate fi utilizat pentru producția de dulciuri, produse de panificație și grăsimi. De asemenea, este adăugat la producția de înghețată, brânzeturi topite, băuturi și cosmetice.
Sorbate de potasiu

Sorbate de potasiu

Sorbatul de potasiu este un conservant alimentar foarte eficient, sigur și netoxic. Deși sorbatul de potasiu este unul dintre numeroasele conservante disponibile pe piață, este unul dintre cele mai bune, deoarece este inofensiv și versatil. Sorbatul de potasiu este în mare parte fabricat sintetic. Este un pulbere incoloră și inodoră. Conform FDA, este considerat sigur pentru utilizare, deoarece se descompune în organism în apă și dioxid de carbon. Se află pe lista conservanților care pot fi utilizați în produsele cosmetice cu restricții. Concentrația maximă permisă în produsul final este de 0,6 %, calculată ca acid sorbic. Funcționează cel mai bine într-un mediu acid, altfel proprietățile sale sunt mult mai slabe.
Fosfat monocalcic (MCP)

Fosfat monocalcic (MCP)

Fosfatul monocalcic este obținut prin reacția dintre acidul fosforic și carbonatul de calciu. Ca element constitutiv al osului, fosforul este implicat în numeroase transformări biochimice importante. Fosfatul monocalcic de 25 kg se prezintă sub formă de pulbere fluidă sau granule mici de culoare albă sau gri. Este ușor de amestecat cu alte materii prime. Produsul este responsabil pentru dezvoltarea corespunzătoare a oaselor și țesuturilor, pentru funcționarea corectă a metabolismului și a sistemului nervos, precum și pentru creșterea productivității și a forței imunitare.